Bel snel met +31 522 461387 locatiefacebooktwitter

 

 

 

Lees meer

Reparatie Autoservice Timmer Staphorst

Autoservice Timmer in Staphorst is uw specialist op het gebied van reparatie van Mazda auto's en bedrijfswagens. Ook voor merken als Opel, Renault, Volkswagen en andere merken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie aan airco's. Wij repareren uw auto vakkundig tegen een redelijke prijs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Reparatie

Voor al het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een Mazda, Opel of Volkswagen of een ander merk, bij ons wordt uw auto vakkundig gerepareerd. 

Onderdelen

Wij streven erna om er voor te zorgen dat de reparatie niet duurde wordt dan noodzakelijk en zoeken naar goedkoper alternatieven voor uw onderdelen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Schade

Voor schade aan uw auto kunt u ook bij ons terecht. Wij werken samen met een gerenomeerd spuitbedrijf zodat uw auto na de reperatie er weer goed uit ziet.

Airco

Er is niks fijners in de zomer dan een goed werkende airo. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en bijvullen van uw airco. Laat uw airco zo nu en dan eens controleren zodat u in de zomer niet voor verrassingen komt te staan.

TIP. Zet ook in de winter uw airco  aan, dit is voor het behoud van uw airco

Banden

Heeft u zomer, winter of all seasons banden. Wij kunnen de beste banden voor uw auto regelen. Tevens is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw zomer of winter banden met of zonder velgen  bij ons te stallen. Heeft u banden met velgen dan vragen wij een kleine vergoeding voor het wisselen. 

 

 

Klik hier voor onze contactgegevens

 

 


Twitter

  • @ASTimmerwoensdag 7 augustus

    Ivm vakantie vrijdag 9 aug t/m maandag 26 aug 2019 gesloten.