Bel snel met +31 522 461387 locatiefacebooktwitter

 

 

 

Lees meer

Grote en kleine beurt

Voor de grote en kleine beurt van u auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken vakkundig en tegen scherpe prijzen. Voor filters e.d. kijken we goed naar de prijs/kwaliteit verhouding zodat u nooit te veel betaald. We proberen altijd te kijken of de beurt gelijk kan vallen met de apk zodat u de auto maar één keer hoeft te brengen. Bij een grote beurt is de apk altijd gratis.

Banden

Iedere auto is anders en stelt dus andere eisen aan een band. Voor een goede band die zorgt voor het optimale rijcomfort van u auto kunt u altijd bij ons terecht. Wij adviseren u welke band  het meest geschikt is voor uw auto en kijken wat de mogelijkheden zijn zodat u een goede band voor een redelijke prijs hebt. Natuurlijk rekeninghoudend met uw wensen.

Tevens is er een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw zomer of winter banden bij ons te stallen zodat ze bij u thuis niet in de weg liggen.

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is een deukje snel gemaakt. Heeft u nou een klein deukje of een flinke schade wij zorgen ervoor dat uw auto er weer zo goed als nieuw uit ziet. Wij proberen om uw auto zo voordelig mogelijk er weer goed uit te laten zien. Wij gaan op zoek naar goede en betaalbare onderdelen en werken samen met een gerenomeerd spuitbedrijf. 

Al het andere onderhoud

Voor al het onderhoud dat niet valt onder beurten, banden en schade kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Denk aan, vervangen van een V-snaar, motor reparatie, bougies vervangen, remmen vervangen, uitlaat reparatie, enz. Een auto blijft een gebruiksvoorwerp en er kan altijd iets stuk gaan wat natuurlijk heel vervelend is. Wij kunnen dit voor u repareren tegen een redelijke prijs en met onderdelen van een goede kwaliteit. 

APK

Ook voor de apk voor uw auto kunt u bij ons terecht, ongeacht het merk. 


Twitter

  • @ASTimmerwoensdag 7 augustus

    Ivm vakantie vrijdag 9 aug t/m maandag 26 aug 2019 gesloten.