Bel snel met +31 522 461387 locatiefacebooktwitter

 

 

 

Lees meer

APK

Het is in Nederland  verplicht om uw auto te laten keuren. Want het is van groot belang dat u en uw passagiers in een betrouwbare auto zitten. Iedereen wil in een auto zitten waarin hij of zo zij zich veilig voelt want we besteden steeds meer tijd in onze auto. Of het nu woon werk verkeer is of voor de ontspanning.  

Wij beschikken over de juiste diploma's en vakmanschap om dat voor u te doen.

Wij doen de keuring van alle personen auto's en busjes, benzine en diesel. Dus rijd u Mazda, Opel, Peugeot, volkswagen, renault of welk ander merk dan ook, bij ons is uw auto in goede handen.

Rijd u een diesel dan doen wij ook de roetmeting die vereist is voor de apk.

Wij keuren eerst uw auto en mocht er wat onderhoud nodig zijn om de auto door de keuring te laten komen bellen wij altijd op om dat met u te overleggen zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met uw goedkeuring zorgen wij er dan voor dat uw auto weer aan alle APK eisen voldoet. uiteraard houden we daarbij de kosten goed in de gaten.

Mocht de apk keuring samen vallen met een grote beurt dan is het keuren van uw auto gratis. dit is wel excl de benodigde onderdelen. En bij diesel is de roetmeting ook excl.

APK TIP !!!!!!!!!

Als u de auto laat keuren binnen twee maanden voor de keurings datum dan blijft de oude datum in stand.


Twitter

  • @ASTimmerwoensdag 7 augustus

    Ivm vakantie vrijdag 9 aug t/m maandag 26 aug 2019 gesloten.